مسئول نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس مازندران:

نقش آفرینی زنان در هشت سال دفاع مقدس با الگوگیری از حضرت زینب(س) بود

مسئول نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران گفت: انقلاب ما انقلاب زینبی است و زنان ما با الگو گرفتن از این بانوی صبر و صلابت و اسوه‌ی جهاد و ایثار قدم به جبهه‌های هشت سال دفاع مقدس نهادند و ایثار کردند.
کد خبر: ۲۳۶۳۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷ - 16July 2014

نقش آفرینی زنان در هشت سال دفاع مقدس با الگوگیری از حضرت زینب(س) بود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقس از ساری، «گلی کهنسال» مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در دیدار با «فاطمه تارینگو» از زنان پشتیبانی جنگ استان مازندران ضمن برشمردن اهداف این دیدار که در راستای ارج نهادن از مقام زن در دفاع مقدس صورت گرفت، گفت: انقلاب ما انقلاب زینبی است و زنان ما با الگو گرفتن از این بانوی صبر و صلابت و اسوهی جهاد و ایثار قدم به  جبهههای هشت سال دفاع مقدس نهادند.

وی با بیان اینکه استان مازندران اگر چه به لحاظ دوری مسافت با مناطق جنگی فاصله داشت اما در این برهه از زمان زنان و مادرانی هم بودند که به فاصلهها توجه نکردند و به جبهههای حق علیه باطل شتافتند.

کهنسال از «فاطمه تارینگو» به عنوان یک زن که در شرایط سخت جنگ در مناطق عملیاتی حضور پیدا کرده نام برد و وی را اینگونه بیان کرد: «فاطمه تارینگو» کارشناس ارشد آناتومی ساکن ساری قبل از دوران بازنشستگی به عنوان رئیس آموزشکده پرستاری مامایی استان مازندران و همچنین عضو هیئت علمی بود. 

تارینگو در تهران متولد و بنا به شغل پدرش به قصر شیرین سفر کرد. در سال 1359 با مدرک مامائی از دانشگاه اصفهان فارغ التحصیل شد و در بیمارستان هلال احمر قصر شیرین مشغول به کار شد که بعد از مدت کوتاه به سمت رئیس بیمارستان هلال احمر قصر شرین منصوب شد. 

در آن شرایط سخت که حجم شهدا و مجروحان به بیمارستان روز به روز بیشتر میشد با مدیریت خوبی که داشت، توانست از عهدهی پرستاری از مجروحان برآید. هر چند به عنوان رئیس بیمارستان بود اما از پانسمان مجروحان و عکس و تزریقات آنها، انجام اقدامات ایمنی برای آنها، پرونده سازی و زدن پلاک به دستشان و امثال اینها نه تنها دریغ نمیکرد بلکه از اولویت کارهایش بود.

با سقوط شهر در شهریور 1359 به پادگان ابوذر رفت و با برپایی بیمارستان صحرایی در آنجا تا پاییز 1361 مدیریت آنجا را به عهده داشت. بانویی که در تمام دوران مدیریتی خود لحظهای از فرامین حضرت امام غافل نماند اینک در بستر بیماری است.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار