مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران:

صندوق اشتغال و کارآفرینی ۱۲۶ درصد تعهد خود را در سال ۱۴۰۲ اجرایی کرد

امانی گفت: ۱۲ هزار فرصت شغلی تعهد بنیاد بود که امروز بیش از ۱۴ هزار وام پرداخت و نزدیک به ۱۲۶ درصد عملکرد برای سال ۱۴۰۲ اجرایی شده است.
کد خبر: ۶۵۹۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱ - 02April 2024

صندوق اشتغال و کارآفرینی ۱۲۶ درصد تعهد خود را در سال ۱۴۰۲ اجرایی کردبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «حجت‌اله امانی» مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران درباره ماموریت اصلی صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران، اظهار داشت: این صندوق سال ۱۳۸۱ با پیگیری بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل شد و ماموریت آن زمینه‌سازی جهت اشتغال ایثارگران است. با پیگیری‌های انجام شده توسط بانک مرکزی و دستگاه‌های متولی دولت، طبق ماده ۳۲ قانون جامع ایثارگران، اجرای این موضوع مورد تاکید قرار گرفت تا بتوانیم بر اساس منابعی که تامین می‌کنیم روند توسعه و اشتغال پایدار جامعه هدف را با شرایط بهتری تسهیل کنیم. 

وی خاطرنشان‌ کرد: صندوق سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را شروع کرد. در سال جاری ساماندهی و بررسی وضعیت طرح‌ها را با بانک‌های عامل رصد کردیم. کمیته‌های مشترک ایجاد شد تا بانک‌ها بتوانند طرح‌ها را در کمیته‌های مشترک استانی و کمیته‌های مشترک مرکز سریع‌تر بررسی و پرداخت را انجام دهند. امسال تمام منابعی که به صندوق اختصاص پیدا کرده بود به جامعه ایثارگری ارائه شد و حتی جامعه هدف بیشتری از این منابع استفاده کردند. در سال جاری توانستیم از طریق سامانه رصد که پرداخت وام‌ها در سطح کشور از آن صورت می‌گیرد، تعهد خود و بنیاد را انجام دهیم. ۱۲ هزار فرصت شغلی تعهد بنیاد بود که امروز بیش از ۱۴ هزار وام پرداخت و نزدیک به ۱۲۶ درصد عملکرد برای سال ۱۴۰۲ اجرایی شده است.

مدیر عامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران افزود: امسال با حمایت دکتر قاضی‌زاده هاشمی و سازمان برنامه و بودجه، برای اولین بار اعتبار صندوق را در بخش اصلی از دولت دریافت می‌کنیم و البته یارانه کارآفرینان و زیرساخت را هم به صندوق تخصیص دادند. در سال جاری با همراهی بنیاد استان‌ها منابع پرداخت شد. حدود ۳۰ میلیارد بودجه صندوق بود که امسال با افزایش سرمایه حدود ۶۱ میلیارد تومان، اوراق مشارکت از وزارت اقتصاد و دارایی دریافت کردیم و این اوراق تحویل ما داده شده است که با همراهی و همکاری حوزه مالی و برنامه و بودجه به نقدینگی می‌رسد و به سرمایه صندوق افزوده می‌شود. 

وی گفت: از طریق صندوق اشتغال و کارآفرینی می‌توان برنامه ریزی کرد تا با همکاری سایر حوزه‌ها با شرایط بهتر و منطقی‌تری برای جامعه ایثارگری فعالیت و زمینه اشتغال بیشتری برای این قشر معزز فراهم کرد، زیرا موضوع اشتغال جامعه ایثارگری مورد تاکید رئیس جمهور است. چنانکه در بازدید از غرفه صندوق اشنغال و کارآفرینی در نمایشگاه روایت خدمت بنیاد شهید و امورایثارگران به این موضوع تاکید کردند.

امانی در پایان خاطرنشان کرد: امید داریم به جهت تغییر نگرش در امر تامین اشتغال پایدار در بین جامعه هدف، استخدام به سمت کارآفرینی و خوداشتغالی در سال جدید، زمینه رشد فعالیت‌ها در برنامه‌های زیرساختی و بسته‌های تشویقی و اجرای برنامه نظارت و کمک به توسعه مشاغل این قشر مکرم راه‌اندازی و توسعه یابد تا بتوانیم علاوه بر استفاده از منابع تعیین شده در قانون بودجه و ظرفیت‌های دستگاه‌های تخصصی با حمایت بنیاد در جهت ایجاد و توسعه مشاغل پایدار باعث کاهش نرخ بیکاری جامعه ایثارگری شود.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار