آینده خواندنی است/ در گفت‌وگو با دفاع‌پرس؛

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس: ضرورت شکل‌گیری جریان ناشران مقاومت در نمایشگاه کتاب تهران/ گفتمان مقاومت باید با ورود به عرصه ادبیات و کتاب مستحکم‌تر شود

سردار «بایرامی»، شکل‌گیری جریان ناشران مقاومت در بستر نمایشگاه کتاب تهران را ضروری دانست و گفت: کشورهای فارسی‌زبان و مسلمان که جریان مقاومت منطقه را شکل داده‌‌اند، باید با ورود به عرصه ادبیات و کتاب، این گفتمان را مستحکم‌تر کنند.
کد خبر: ۵۸۸۶۰۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲ - 12May 2023

ضرورت شکل‌گیری جریان ناشران مقاومت در نمایشگاه کتاب تهرانسردار سرتیپ دوم پاسدار «عباس بایرامی» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، مستقر در محل برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران؛ ضمن تأکید بر اینکه نمایشگاه کتاب تهران فرصتی مغتنم برای دیده شدن مجموعه فعالیت‌های یک‌ساله نویسندگان، ناشران و اهالی نشر است، اظهار داشت: این نمایشگاه علاوه بر ایجاد شور و هیجان عمومی در کشور، باعث هم‌افزایی نویسندگان و ناشران می‌شود و شرایطی را ایجاد می‌کند تا آثار جدید آینده رقم بخورد.

سردار بایرامی تعامل فرهنگی با جهان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را مورد اشاره قرار داد و گفت: با تاکید بر اینکه بخش مهمی از معرفی فرهنگ معاصر ایران اسلامی از طریق کتاب و از دریچه نمایشگاه کتاب تهران صورت می‌گیرد، بخش بین‌الملل این نمایشگاه فرصت بی‌نظیری است تا با کشورهای فارسی زبان، ارتباطات بیشتری ایجاد شود.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، شکل‌گیری «جریان ناشران مقاومت» در بستر نمایشگاه کتاب تهران را ضروری دانست و ادامه داد: کشورهای فارسی‌زبان و مسلمان منطقه که جریان مقاومت منطقه را شکل داده‌‌اند، باید با ورود به عرصه ادبیات و کتاب، این گفتمان را مستحکم‌تر کنند. به‌نظر من بهترین بستر و محمل این جریان می‌تواند نمایشگاه کتاب تهران باشد؛ زیرا این رویداد فرهنگی بین‌المللی بستر بسیار مهمی است که حلقه‌های مختلف عرصه نشر را شامل می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا نمایشگاه کتاب تهران فرصت و امکانات حضور و مشارکت را برای همه ناشران از سلایق فکری و فرهنگی متفاوت به‌وجود آورده یا نه؟ گفت: این نمایشگاه یک فرصت فرهنگی برای همه گرایش‌های فکری و فرهنگی است و همگان می‌دانند که کارنامه جمهوری اسلامی در این زمینه بی‌نظیر است؛ چراکه همواره در نمایشگاه آثار و کتاب‌های مختلفی از ناشران و نویسندگان مختلف با سلایق متنوع وجود داشته و عرضه شده است.

سردار بایرامی درباره همزمانی برگزاری نمایشگاه فیزیکی و مجازی کتاب، بیان کرد: نمایشگاه کتاب همواره برای مخاطبان و علاقه‌مندان جذابیت داشته و افراد زیادی را از نقاط مختلف کشور جذب کرده است. اضافه شدن بخش مجازی که سال‌های گذشته به دلیل شیوع کرونا اضافه شده بود و سال گذشته تکرار شد، یک فرصت برای علاقه‌مندانی است که تلاش دارند از فرصت نمایشگاه استفاده کنند، اما امکان و شرایط حضور در نمایشگاه را ندارند.

سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «آینده خواندنی‌ست» ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی‌ (ره) تهران و همزمان به‌صورت مجازی در ketab.ir در حال برگزاری است.

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار