رئیس بنیاد شهید:

توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به حضور مردم نیاز دارد

آئین پایانی نخستین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار عصر روز گذشته با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
کد خبر: ۴۹۴۶۸۰
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶ - 15December 2021

آئین پایانی نخستین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار برگزار شد/ توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به حضور مردم نیاز داردبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، آئین پایانی نخستین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار عصر روز گذشته (سه‌شنبه) با حضور امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار شد. قاضی‌زاده هاشمی در این مراسم اظهار داشت: بنیاد شهید و امور ایثارگران اقدامات بسیار پسندیده‌ای در حوزه فرهنگی آغاز کرده است و از این تدبیر و حرکت میدانی که در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت انجام شده است تقدیر و تشکر کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: توسعه فرهنگ ایثار و شهادت نیاز به حضور مردم دارد و لازم است که به صورت میدانی وارد شویم، زیرا نقش‌آفرین اصلی مردم هستند و جوانان این کشور چه زمانی که کشور نیاز به دفاع دارد و وقتی حوادث طبیعی رخ می‌دهد در صحنه حضور دارند.

وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار در جامعه، خاطرنشان کرد: جامعه به فداکاری نیازمند است و جامعه‌ای که ارکان آن بر اساس فداکاری نباشد مرده است. برای توسعه فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی مردم باید حضور داشته باشند و لازم است که ما در این عرصه میدانی وارد شویم و همه دستگاه‌ها نیز باید در این زمینه نقش‌آفرینی کنند.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: معاون فرهنگی شرکت مترو هم در این مراسم حضور دارد که باعث خرسندی است زیرا ظرفیت این شرکت برای بسترسازی فرهنگی مناسب است. باید از تشکل‌های مختلف مردمی، گروه‌های سرود و شخصیت‌های مختلف چه فردی و اجتماعی که علاقه‌مند هستند و ذوق دارند در این عرصه استفاده شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران بستری برای زمینه‌سازی و جهت‌دهی به برنامه‌ها است، ادامه داد: با همکاری و برنامه‌ریزی مناسب، بخش‌ها، شهرستان‌ها و روستا‌ها باید وارد این جریان فرهنگی شوند و به صورت خرد و مویرگی در محلات و مساجد به صورت سالانه، فصلی و ماهانه برنامه‌ریزی شود و بتوانیم نمایشگاه‌هایی در عرصه‌های ملی برپا کنیم.

وی ضمن تشکر از برگزارکنندگان این فصل‌واره افزود: اینکه استان‌های دیگر نیز در این فصل‌واره مشارکت کنند خبر خوبی بود و برنامه‌ها باید در عرصه عمومی و ملی برگزار شود و لازم است که از جهت دیگر نیز خانواده‌های ایرانی در این نوع برنامه‌ها وارد شوند و این کار به پشتیبانی مالی در حوزه فرهنگی نیاز دارد و البته بنیاد شهید و امور ایثارگران به تنهایی قادر به ایفای این نقش نیست و لازم است از ظرفیت‌های سایر نهاد‌های عمومی و مردمی از جمله بسیج، شهرداری، سازمان تبلیغات و نهاد‌های دیگر استفاده شود و برنامه‌های مشترکی با سایر دستگاه‌ها از جمله وزارت ورزش و جوانان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شود.

اجرای سرود «دریای آرامش» گروه احسان و اجرای سرود «آژیر» گروه نسیم رحمت از بخش‌های دیگر این فصل‌واره بود و همچنین از دومین پوستر فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار رونمایی شد. نخستین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار شهرستان‌های استان تهران در بخش‌های سرود، نمایشنامه نویسی، طراح و ایده و اجرای تئاتر خیابانی، طراحی پوستر و عکس برگزار شد.

«محمد لارتی»، نماینده هیئت داوران در بخش سرود، «مهدی اسدی تبار» نماینده هیئت داوران در بخش عکس و تصویر و «امیرحسین شفیعی» نماینده هیئت داوران در بخش نمایشنامه نویسی و تئاتر خیابانی آرای داوران را قرائت کردند و جوایز و لوح تقدیر برگزیدگان با حضور سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران به برگزیدگان اهدا شد.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار