مسوول بسیج جامعه زنان سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین خبر داد؛

فراخوان جشنواره ملی، فرهنگی، هنری «فردخت»

محرابی گفت: جشنواره فردخت (مد و لباس ایرانی اسلامی) با هدف جریان سازی در حوزه مد و لباس مطابق با گفتمان انقلاب اسلامی و تولید پوشاک عفیفانه تولید پوشاک با کیفیت و با قیمت مناسب برگزار می‌شود.
کد خبر: ۶۲۷۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۲ - 03November 2023

فراخوان جشنواره ملی، فرهنگی، هنری «فردخت» (مد و لباس ایرانی اسلامی)

به گزارش دفاع‌پرس از قزوین‌‌، «سمیه محرابی» مسئول بسیج جامعه زنان سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین، با اشاره به برگزاری جشنواره ملی، فرهنگی، هنری «فردخت» (مد و لباس ایرانی اسلامی) اظهار داشت: جشنواره مد و لباس فجر برای هم افزایی میان طراحان و اثرگذاری بر تولید پوشاک ملی طراحی شده است، اما در عمل طرح‌های برگزیده نه تجلی بخش فرهنگ ایرانی اسلامی است و نه بر تولید پوشاک اثر می‌گذارد. 

وی گفت: بازار پوشاک مملو از طرح‌هایی است که با فرهنگ ما مغایرت دارد؛ بنابراین خلأ ارائه مدل‌هایی احساس می‌شود که نیاز به زیبایی طلبی و پوشیدگی را به طور همزمان پاسخ دهند. جشنواره طراحی پوشاک، بستر حمایت از طراحان متعهد را فراهم می‌کند و مدل‌های قابل تولید مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی را به تولید کنندگان عرضه می‌کند. 

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین، ضمن اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد: جریان سازی در حوزه مد و لباس مطابق با گفتمان انقلاب اسلامی، تولید پوشاک عفیفانه تولید پوشاک با کیفیت و با قیمت مناسب، ارتقا کیفیت کارگاه‌های تولیدی مرتبط با سازمان بسیج، اصلاح مد و پوشاک مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی بوده و مخاطبان، طراحان و فعالان عرصه مد و لباس و تولید کنندگان پوشاک، جامعه هدف جشنواره فردخت می‌باشد. 

وی با اشاره به فرآیند برگزاری جشنواره فردخت افزود: رویداد در سه مرحله، آموزش، رقابت و نمایشگاه برگزار می‌شود.  

محرابی در خصوص مرحله رقابت رویداد جشنواره مد و لباس ایرانی و اسلامی اضافه کرد: بخش اثر شامل مانتو اجتماع دوخت شده، بخش طراحی شامل مجموعه سازی (کالکشن) اجتماعی خانواده، بخش تحقیق و پژوهش شامل محور تاریخ و فرهنگ، محور اقتصاد، هویت و تمدن سازی، بهداشت و سلامت می‌باشد. 

مسوول بسیج جامعه زنان سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین یادآور شد: مهلت ارسال آثار تا ۱۰ اسفند سال‌جاری بوده و فرآیند اجرا و زمان بندی مرحله مقدماتی از اردیبهشت تا پایان مهرماه سال ۱۴۰۳ می‌باشد. همچنین مرحله اصلی از اول آذر تا پایان دی ماه سالجاری است.  

  • ثبت نام از شرکت کنندگان در جشنواره تا ۱۵ آبان ماه
  •  تحویل آثار در بخش‌های اثر (مانتو اجتماع دوخت شده و طراحی مجموعه سازی (کالکشن) اجتماعی خانواده) به دبیرخانه تا تاریخ ۱۰ آذر ۱۴۰۲ 
  • داوری آثار در تاریخ‌های ۲۸ الی ۳۰ آذر ۱۴۰۲ 
  • محرابی در پایان گفت: اختتامیه جشنواره و اتمام بخش فرهنگی هنری و دانش بنیان، ۶ دی ماه ۱۴۰۲ توسط دبیرخانه مرکزی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار