کارگردان سینما:

نهاد‌ها و ارگان‌های تزریق‌کننده بودجه به سینما عامل افزایش دستمزد هستند

ژکان، گفت: نهاد‌هایی که بودجه‌های هنگفت در اختیار دارند و پول زیاد به سینما تزریق می‌کنند باعث می‌شوند سینما روز به روز گران و گران‌تر شود.
کد خبر: ۶۱۶۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۷ - 13September 2023

نهاد‌ها و ارگان‌های تزریق‌کننده بودجه به سینما عامل افزایش دستمزد هستندبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «علی ژکان» کارگردان سینما در خصوص دستمزد‌های نجومی برخی سلبریتی‌ها اظهار داشت: نهاد‌ها و ارگان‌هایی که بودجه‌های هنگفت به سینما تزریق می‌کنند باعث گرانی سینما و افزایش دستمزد برخی افراد می‌شوند به علاوه آنکه حضور این نهاد‌ها باعث کوچک‌تر شدن بخش خصوصی و ایجاد یک رقابت ناعادلانه در سینما نیز می‌شود.

کارگردان فیلم‌های سینمایی «اولین امضا برای رعنا» و «چهره به چهره» افزود: نهاد‌هایی که بودجه‌های هنگفت در اختیار دارند و پول زیاد به سینما تزریق می‌کنند فقط باعث بالا رفتن سطح دستمزد برخی چهره‌های خاص نمی‌شوند؛ این‌ها باعث می‌شوند سینما روز به روز گران و گران‌تر شود و بخش خصوصی کم کم توان رقابتش را با نهاد‌های دولتی از دست بدهد.

وی ادامه داد: از این رو صرفاً نباید دلیل کسادی و بیکاری گسترده در سینما را تنها به گردن بازیگران انداخت. ما با دلایل ریشه‌ای و بنیادی دیگری در سینما روبرو هستیم که آن دلایل باعث ایجاد این بحران در سینما شده اند.

این سینماگر تأکید کرد: سینمای ما وجه دولتی بودنش پررنگ‌تر از وجه صنفی اش هست؛ از این رو در درجه اول سازمان سینمایی باید در شرایط جدید راه حل مناسب پیدا کند تا به این وضعیت که روز به روز بدتر می‌شود خاتمه دهد و سپس نهاد‌های صنفی مانند خانه سینما نیز باید وارد میدان شوند و بنابر وظیفه ذاتی خود تدبیری عاجل برای وضعیت دستمزدها، بیکاری و خانه نشینی بخش اعظمی از سینماگران داشته باشند.

ژکان متذکر شد: بدیهی است که باید تدبیری صورت گیرد تا امکان کار برای همه سینماگران مهیا شود. سازمان سینمایی به عنوان متولی اصلی سینما باید چاره جویی کند و معضلات بیکاری و کسادی را برطرف کند که در سال‌های اخیر نمود بیشتری پیدا کرده است. ما با یکدیگر تعارف نداریم و به خوبی می‌دانیم که شرایط زندگی بسیاری از اهالی سینما نگران کننده است و برخی از چهره‌های مطرح و سرشناس از پس تأمین معاش روزانه خود نیز برنمی آیند.

کارگردان فیلم‌های سینمایی «عیسی می‌آید» و «دخترک کنار مرداب» در پایان این گفت‌وگو خاطرنشان کرد: کم‌ترین کاری که مسئولان می‌توانند انجام دهد مسأله تأمین امنیت شغلی است. متأسفانه در سینما امنیت شغلی وجود ندارد و علاوه بر آنکه سال‌های سال است بسیاری از اهالی سینما و مدیران به این نکته اشاره کرده اند، اما هنوز همچنان تدبیری برای رفع این بحران صورت نگرفته است.

منبع: سینماپرس

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار