مدیر کل بانوان استانداری لرستان تاکید کرد؛

لزوم ارتقای توانایی‌های فنی و مهارت‌افزایی بانوان کشور

ناهید پرویزپور به لزوم ارتقای توانایی‌های فنی و مهارت‌افزایی بانوان جامعه از مصرف‌گرا به مولد و تولیدمحور اشاره کرد و گفت: متاسفانه در کشور ما مشارکت بانوان در فعالیت‌های اقتصادی پایین است و بیشتر بانوان شاغل در حوزه خدمات و کارهای اداری فعالیت می‌کنند.
کد خبر: ۳۵۱۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۲ - 23June 2019

لزوم ارتقا توانایی‌های فنی و مهارت‌افزایی بانوان جامعه

به گزارش دفاع‌پرس از خرم‌آباد، «ناهید پرویزپور» مدیرکل بانوان و خانواده استانداری لرستان امروز در جلسه ساماندهی و بهبود شرایط اشتغال و کارآفرینی زنان لرستان با اشاره به نام‌گذاری شعار سال (رونق تولید) از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: رونق تولید میسر نمی‌شود مگر اینکه ظرفیت همه نیروهای انسانی مولد در عرصه تولید و حمایت از آن به‌کار گرفته شود.

وی افزود: جامعه‌ای می‌تواند در مسیر توسعه اقتصادی موفق عمل کند که وابستگی‌هایش به کشورهای دیگر کاهش یافته و از تمام فرصت‌ها و نیروی کار به خوبی به‌کار گرفته شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان عنون کرد: از آنجا که بانوان به عنوان نیمی از جمعیت، در رونق تولید نقش موثری دارند، نقش آفرینی زنان را می‌توان از زوایای مختلفی مانند آموزش و فرهنگ‌سازی مورد توجه قرار داد.

وی بیان کرد: در زمینه فرهنگ استفاده از محصولات داخل نیز باید گفت زنان به‌عنوان مدیر منزل در خرید تولیدات ملی و تربیت فرزندان نیز می‌توانند در این عرصه موفق عمل کنند.

پرویزپور به لزوم ارتقای توانایی‌های فنی و مهارت‌افزایی بانوان جامعه از مصرف‌گرا به مولد و تولیدمحور اشاره کرد و گفت: متاسفانه در کشور ما مشارکت بانوان در فعالیت‌های اقتصادی پایین است و بیشتر بانوان شاغل در حوزه خدمات و کارهای اداری فعالیت می‌کنند.

وی تصریح کرد: در کشور ما نرخ مشارکت اقتصادی زنان بالای 15 سال 16.3 درصد و درسطح جهانی 47.6 درصد است و این در حالیست که در استان لرستان این رقم 12.1 درصد اعلام شده که نسبت به میانگین کشوری پایین است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی ظرفیت و فرصتی ویژه برای توسعه فرصت‌های شغلی و کاهش ضریب بیکاری است.

وی اظهار داشت: در صورت آموزش صحیح و اصولی بسیاری از بانوان جامعه به موازات ایفای نقش در منزل به عنوان زن خانه‌دار، قادر به نقش آفرینی در حوزه تولیدی نیز هستند و نظام تولید کشور در سایه چنین فعالیت‌هایی از رشد و دوام بیشتری برخوردار می‌شود.

پرویزپور با بیان اینکه فراهم کردن بستر فعالیت برای عرصه تولیدات خانگی در جهت تقویت و توسعه مشاغل خانگی مهم است افزود: امروزه استفاده از شبکه‌های مجازی و اینترنت می‌تواند بهترین ابزار فعالیت‌های اقتصادی باشد از اینرو متولیان امر می‌توانند آموزش‌های لازم را برای آشنایی کارآفرینان با فواید تجارت اینترنتی نشان دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها